Skin Ceuticals Historia

På SkinCeuticals är vårt uppdrag att förbättra hudens välmående. Vi är engagerade i att leda hudvårdsbranschen när det gäller forskning och innovation, och vatt tillhandahålla avancerad hudvård med stöd av vetenskap.

Vår hudvårdsfilosofi kretsar kring tre huvudpelare: förebygga, skydda och korrigera. Dessa principer samverkar för att skapa en hud som ser välmående ut och effektiva anti-age-resultat.

SkinCeuticals Vetenskap

Forskning och innovation är kärnan i SkinCeuticals mission och vårt engagemang för forskning har etablerat varumärket som ledande inom avancerad hudvård. Företaget grundades som ett direkt resultat av banbrytande forskning. SkinCeuticals fortsätter att bana väg för nästa generations produkter som förbättrar olika hudtillstånd – och bidrar till innovationen inom hudvård i många år framöver.

Kliniska Studier

På SkinCeuticals upptäcker, utvecklar och levererar vi innovativa hudvårdsprodukter som bidrar till att förbättra välmående. Vi utsätter våra aktiva ingredienser och slutliga formuleringar för rigorösa kliniska studier för att erhålla vetenskapligt validerade bevis för deras produkteffektivitet – vilket stärker vårt åtagande att tillhandahålla avancerad hudvård med stöd av vetenskap.

För SkinCeuticals räcker det aldrig med en studie. Vissa studier tittar bara på en eller två ingredienser i en formulering och vissa studier utvärderar den slutliga formuleringen. Vissa studier har utförts in vitro och vissa in vivo på levande hud.

Vi på SkinCeuticals genomför våra kliniska studier enligt de högsta dermatologiska standarderna, med dermatologer som övervakar våra tester. Vi utför ofta biomarkörstudier för att bedöma en slutgiltig sammansättnings verkan i huden, samt utvärdera en produkts effekt på människor under normala användningsförhållanden. Resultatet av våra kliniska studier visar exakt hur våra produkter fungerar när de används på riktig hud.

Vår första kliniska studie om C-vitamin banade väg för oss och banade väg för SkinCeuticals att bli en av den professionella hudvårdsindustrins mest kända produktinnovatörer. SkinCeuticals är ett av de första kosmetiska varumärkena som publicerar sin forskning och sina kliniska studier i respekterade vetenskapliga tidskrifter och fortsätter att vara pionjärer och kommunicera ansvarsfullt.

Dr. Sheldon Pinell

Som en av vår tids mest respekterade läkare och hudforskare har dr Sheldon Pinnell vunnit otaliga priser och utmärkelser. Med nästan 40 års erfarenhet av att forska och utveckla tekniker som hjälper till att skydda mot synliga tecken på accelererat åldrande av huden har Sheldon Pinnells arbete etablerat SkinCeuticals som ledande inom vetenskapligt validerad hudvård. SkinCeuticals satsar på spjutspetsforskning inom huden, vilket förstärks av strategiska relationer inom forskarvärlden. Vi har etablerat ett nätverk av ledande forskare inom cellulär och molekylär biologi, kemi och biofysik för att ytterligare förstå och forska om hudens åldrande, hudtyper och hudtillstånd. Med denna omfattande kunskap om huden fortsätter SkinCeuticals att höja hudvårdsribban och behålla sin position som en föregångare inom hudvårdsindustrin.