Professionell hudvård sedan 1986

Dermalogica grundades av en hudterapeut så vi vet allt om hur viktigt det är att anpassa hudvård inte bara efter din hudtyp utan också efter din livsstil. Det måste fungera i vardagen och ge de resultat som just din hud behöver. Dermalogica är inte bara synonymt med resultatgivande hudvårdsprodukter utan även med behandlingar av hög professionell standard.

 

Med rötterna i utbildning

Startskottet för Dermalogica var efterfrågan på högkvalitativ hudvård från den professionella hudterapeuten med höga krav på effekt och resultat. Kunskap och resultat går hand i hand och alla som arbetar professionellt med Dermalogica erbjuds kontinuerlig fortbildning inom produktlära, ingrediensteknologi och avancerade behandlingstekniker. Allt för att du som kund ska få högkvalitativ service och optimala resultat.

 

Skräddarsydd hudvård

Dermalogica handlar inte om lyx och glamour. Istället ligger fokus på hudens hälsa och produkterna passar dig som vill ha synliga och långsiktiga resultat. Det finns inga “one-size-fits-all”- lösningar för att få hälsosam hud. Dermalogica har därför produkter för alla hudtillstånd och din professionella hudterapeut guidar dig igenom vilka produkter och hudvårdsrutiner som passar just dig, din hud och din livsstil.

 

Händernas kraft

När du bokar en Dermalogicabehandling innebär det inte bara att du får en professionellt utförd hudvårdsbehandling med fokus på rätt produkter för din hud. Det innebär också att du får uppleva den unika känsla som uppstår när en yrkesutbildad hudterapeut använder behandlingstekniker som ger total avslappning och samtidigt stimulerar hudens naturliga cellförnyelse.