Deepskin Organics® by MARIA ÅKERBERG

Vi är ett familjeföretag från Frillesås på den svenska västkusten och Sveriges främsta ekologiska varumärke inom professionell hudvård. Ända sedan starten 1995 har vi arbetat för att göra världen vackrare, en naturlig produkt i taget. Vi vill fånga den naturliga skönheten med rena produkter som vårdar på djupet och ger resultat som verkligen varar. Vi kallar det Deepskin Organics® Det är en filosofi som genomsyrar allt vi gör och den förankrar vårt varumärkeslöfte. Från vår egen fabrik erbjuder vi djupverkande hudvård, hårvård och makeup för en vackrare värld, gjorda på helt naturliga mineraler och ekologiska ingredienser från växtriket. Inget annat. Det är så vi på MARIA ÅKERBERG jobbar. Det är så vi gör skillnad.

Produktion och utveckling

Hudvårdsprodukter från MARIA ÅKERBERG tillverkas i Sverige. Höga krav och medvetna inköp garanterar högkvalitativa råvaror från noga utvalda odlare och leverantörer. Sedan starten 1995 har alla produkter från MARIA ÅKERBERG varit fullständigt innehållsdeklarerade. I takt med användarnas behov och den senaste forskningen arbetar vi ständigt med att utveckla befintliga och nya produkter och arbetssätt. Du är alltid välkommen att vända dig direkt till oss som tillverkar och utvecklar produkterna. Vi har en nära kontakt med användarna; terapeuter, maskörer/makeup-artister, frisörer, homeopater och privatpersoner.

Läs mer om vår produktion av naturlig hudvård här.

Marknad och återförsäljare

Vi finns representerade i framförallt Sverige, Norge, Danmark och Finland, men vi har även återförsäljare i exempelvis USA, Nederländerna, Spanien och Grekland. Du hittar MARIA ÅKERBERG hos välutbildade terapeuter och massörer, som både säljer våra produkter över disk och använder dem i sina professionella behandlingar. För att säkerställa att de har den expertis som våra användare förväntar sig, vidareutbildas alla våra återförsäljare av oss. Du finner dem under ÅTERFÖRSÄLJARE i menyn. 

Är du själv intresserad av att sälja och använda produkter från MARIA ÅKERBERG på din salong, spaanläggning eller liknande? Läs mer om hur man blir återförsäljare, och kontakta oss gärna för att få veta mer.

Vårt bransch- och samhällsengagemang

För oss är det viktigt att vara med och bidra till goda initiativ. Vi stöttar branschens och affärslivets utveckling, men också enskilda människor och organisationer som vi tror på, inte minst det lokala föreningslivet i vår närhet. För oss är det lika naturligt att sponsra Frillesås FF som att vara medlem i International Federation of Societies of Cosmetic Chemists.