Utbildning Regndroppsmassage

Regndroppsteknik, regndroppsmassage, regndroppsbehandling eller Raindrop Technique. Kärt barn har många namn. Det är en underbar form av medicinsk aromaterapi som bara tar en dag att lära sig. Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, genom kraften i den behandling som man utför med terapeutiska eteriska oljor. Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär, men den visade sig snart ha god effekt även på många andra problem.

Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden. De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum ii hjärnan direkt via doftsinnet. Därmed är regndroppsteknik också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning.

Krav
För att utbilda sig i Regndroppsmassage skall man ha fyllt 18 år eller också så kan man gå tillsammans med någon som har fyllt 18 år. Man behöver inte ha några förkunskaper innan man börjar på kursen.

Genomförande
Kursen börjar direkt med teori, sedan har vi en kort rast och sedan övar hälften av eleverna igenom hela regndroppsbehandlingen på de andra. Sedan har vi lunchrast. Efter lunch byter vi så att de som fick behandling före lunch nu övar en komplett behandling på de andra. Dagen avslutas med frågor och diplomutdelning.

Innehåll
Komplett utbildning i regndroppsteknik. Nio eteriska oljor appliceras på fötter och rygg varvid hela kroppen behandlas. På ryggen droppas de på som regndroppar och stryks ut med en massageteknik hämtad från en av Lakotaindianernas healingmetoder. Som avslutning på behandlingen ligger klienten med en varm handduk på ryggen, vilket är underbart skönt och som också snabbar på och ökar behandlingens effekt.

Ta med
Två stora handdukar (badlakan), en mindre handduk samt en bekväm kudde
per person. Inneskor, lunch och anteckningsmaterial kan också vara bra.

Kurstid
9:00–15:00 med uppehåll för lunch

Plats
Viskastigen 10, 43268 Veddige

Kostnad
2500 ex moms som betalas 30 dagar före kursstart till bankgiro 278-0377
Anmälan är bindande och ingen återbetalning sker. Skulle du bli sjuk eller annat är du välkommen ett nytt datum.
Diplom samt alla eteriska oljor som används under dagen ingår.

Produkter
Jag använder enbart Young Livings eteriska oljor på grund av deras höga kvalitet och terapeutiska effekt.
Alla produkter som går åt under kursen ingår i priset.
Vet du redan nu att du vill göra behandlingar direkt efter kursen så meddela mig så hjälper jag dig att beställa eftersom det är ca 2 veckors leveranstid. Du får även rabatt på alla produkter om du beställer via mig.

Antal deltagare
2-8st

Anmälan görs på Boka direkt eller via mail info@svenskaskonhetsakademin.se  där du anger följande uppgifter:

– Namn:
– Personnummer:
– Adress:
– Postnummer och ort:
– Tel:
– E-post:

Vid frågor kontakta Linda Severinsson tel 0733-544221

Vi som jobbar

Våra specialister