Certifierad Fransstylist Singel

 

 Certifierad Fransstylist Yrkesutbildning
– ett framtidsyrke 

Visste du att det finns en ny lag som säger att du måste ha en speciell utbildning för att få arbeta med lim av härdplast? Vi har rätt utbildning som gör att du får rätt kunskap för detta. Det finns många skolor & fransstylister där ute & det gäller att man väljer en som är godkänd. I vår utbildningsplan ingår det en utbildning med härdplast

Grundutbildning Singels
Vi arbetar endast med den säkraste och mest naturliga sättet – “singelmetoden”  1:1 . Under vår utbildning kommer du som elev hos oss att lära Dig allt du behöver för att kunna examineras och bli en framgångsrik fransstylist. Vår utbildning är ansluten till SEYF och följer alla regler för att vara en godkänd skola.

På Svenska Skönhetsakademin får du en Professionell utbildning med bred kunskap både teoretiskt och praktisk. Det ingår ett exklusivt startkit som innehåller allt du behöver för att komma igång som fransstylist. Du kan köra igång med dina egna kunder redan samma dag.
Endast 4  elever per kurstillfälle .

Alla priser är inkl moms + startkit samt härdplatsutbilding

Yrkesutbildning Fransförlängare (Singels ) 
Kurslängd: 4 dagar + 1 dag  inkl härdplast &  Totalt 5 dagar
Pris:  14 500 kr  inkl.  moms och startkit.

Kursplanen är följande:
Dag 1: Härdplastutbildning & teori
Dag 2: Teori samt praktisk övning på docka och modell.
Dag 3: Praktisk övning på modeller. Sedan övar man hemma och skickar löpande bilder på de modeller man gör för att få feedback från oss.
Dag 4: Efter att du har utfört 20 nyset kommer du till oss en gång till för ytterligare teori och praktik där vi går igenom “problem” du har stött på under praktiktiden. Sedan hem och öva ytterligare.
Dag 5: Kommer tillbaka till skolan för teoretisk och praktisk prov
Startkit
Fransar- Pincetter – En rak och en vinklad – Lim – Remover – Rengöring – Rengöringsborstar – Tejp – Mascaraborstar – Munskydd – Teorihäfte –

Startkitet har ett värde av 5000 kr

Utbildningen Innehåll
– Praktik-Sociala medier – Marknadsföring – Prissättning – Eftervård – Borttagning – Återbesök – Riskmoment – Kundbemötande – Branschen – Missnöjd kund -Fransens växtcykel Vägledande teknik – Ögonsjukdomar – – Ögonformer – Ergonomi – Hygien – Hälsa & Säkerhet Produktkännedom Härdplast –
-Full support  och vägledning efter avslutad kurs, så länge du arbetar med BC Lashes.

Individuell studieplan  
Vi  tar max fyra elever vid varje tillfälle. Här är det du som elev som står i centrum. Vi lägger stor vikt på att varje elev får den tid och träning som behövs för att behärska de olika momenten.Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i din roll som blivande fransstylist innan du lämnar oss. Det handlar inte bara om att limma fast extensions utan det är mycket djupare än så, varje fransförlängning måste vara kundanpassad, tex. hur gör du med en kund som har djupsittande ögon? För stora ögon? små ögon? Hur separerar man fransarna? Hur fyller du ut en lucka? Mängden lim? Tjocklek? Babyfransar? Fransens växtcirkel?Efter vår utbildning har du full support  och vägledning så länge du arbetar med BC lashes.
SUPPORT
Skulle du känna dig osäker så får du kostnadsfritt sitta och träna på skolan under din lärares uppsikt fler dagar tills du känner dig tillräckligt trygg och säker att fortsätta öva på egen hand.Du får alltid kostnadsfritt stöd och support av din mentor så länge som du jobbar med BC Lashes. Resultatet av en utbildning hos oss innebär att du kan bedriva egen verksamhet och utföra professionella fransförlängningar. Utbildningen hålls på Svenska Skönhetsakademin av Roea Jorat från BC Academy. Alla utbildningar är bindande och vid uppvisande av läkarintyg blir du tilldelad plats vid nästa utbildningstillfälle.
Vi som jobbar

Våra specialister